Untitled Document

Cum sa castigi spatii suplimentare de depozitare in dormitorul tau

mai 7, 2009 de   1 Comentariu
Adaugat in Dormitor, Sfaturi si idei

Peste tot in casa ta poti descoperi numeroase oportunitati minunate pentru a ascunde lucrurile ce stau aruncate in dezordine, spatii ce ar putea fi amenajate pentru depozitare, iar dormitorul nu este o exceptie in acest sens. Dar, cuibusorul tau privat trebuie sa faca mai mult decat sa depoziteze lucrurile in timp ce tu te relaxezi sau te odihnesti. Spatiul de depozitare din dormitorul tau trebuie sa fie ultra-organizat, ordonat, sa emita vibratii placute in ambient, care sa iti satisfaca simturile. De aceea este atat de important. Iata cateva idei care te pot ajuta sa maximizezi potentialul locuintei tale…

spatii-suplimentare-in-dormitorul-tau
1) Foloseste o combinatie de rafturi fixe, mobile sau zidite

Solutia cea mai simpla pentru a amenaja un spatiu de depozitare cat mai bun si ergonomic in dormitorul tau este de a folosi un sistem de rafturi care sunt fie fixate pe perete, fie mobile sau zidite intre peretii incaperii. Aceasta combinatie iti poate oferi o imagine ordonata, un echilibru placut si o combinatie armonioasa a tuturor unitatilor de depozitare de care ai nevoie. Modul lor de organizare va depinde de spatiul pe care il ai la dispozitie, de necesitatile tale si de ceea ce iti doresti. Cumpara o combinatie de rafturi si vei avea cele mai bune rezultate.

2) Jongleaza cu latimea si lungimea sifonierului tau

Inainte de a merge la cumparaturi, masoara dimensiunea spatiului pe care il ai la dispozitie si unde vei monta dulapul in dormitor. Atunci cand vorbim de spatii de depozitare, latimea este o dimensiune ce trebuie gandita atent. Daca spatiul de care dispui in aceasta camera este deja limitat, ar trebui sa te gandesti la o ingustare a rafturilor si sa maresti lungimea si inaltimea viitorului dulap.

3) Adauga usi culisante pentru a ascunde ceea ce este in interior

Poti utiliza usi culisante pentru a ascunde orice ai inchis in dulapul din dormitor. Usile ce aluneca fac economie de spatiu si arata foarte bine. Folosind o tamplarie din lemn de calitate, aceste usi pot deveni adevarate obiecte de design. Totusi, trebuie sa te asiguri ca si materialul lemnos, precum si mecanismul de alunecare sunt bune calitativ pentru a nu se deteriora in timp.

4) Foloseste acasa cutii transparente si rafturi rabatante

Iti aduci aminte de rafturile elegante din magazine, din material plastic? Ele par sa ofere o alternativa minuntata si stylish la optiunile clasice de depozitare si sa aduca un suflu minimalist interioarelor. Rafturile rabatante sunt de asemenea o optiune, pentru ca te ajuta sa salvezi mult spatiu si pot ascunde orice vei adaposti in spatele lor.

5) Sertare sub pat

Una dintre cele mai minunate trenduri moderne este de a amenaja un sistem de rafturi sub pat. Acest mod de gestionare a spatiului poate fi imbunatatit cu ajutorul tehnologiei, astfel incat sa poti sa faci patul sa alunece pentru a descoperi un spatiu imens de depozitare dedesubt.

Cumparand un pat cu sertare dedesubt, un nou dulap cu rafturi cu usi culisante sau chiar numai un cufar traditional, in final calitatea este cea mai importanta. Cauta sa obtii cele mai bune oferte atat de pe Internet cat si din magazine si poti sa iti transformi locul de odihna intr-un spatiu ordonat si organizat.

Articole asemanatoare

Comentarii

Un raspuns la “Cum sa castigi spatii suplimentare de depozitare in dormitorul tau”
  1. oana spune:

    este foarte tare ideea, chiar nu imi trecuse prin cap asa ceva. practic si util :) in acelasi timp. mai ales pt. cei mai imprastiati. as schimba poate ideea de alb… ar merge si ceva rosu :P .

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!