Untitled Document

Dormitoare cu stil

mai 19, 2009 de   2 Comentarii
Adaugat in Dormitor

Stilul French Country este unul dintre cele mai populare trenduri de design din ultimul timp. Ce il face atat de apreciat? Faptul ca aduce cu el sentimentul de confort, dar si de eleganta casual. Nu este atat de rigid si strict, dar nici atat de simplu incat sa fie catalogat ca un stil confuz, amestecat. Este simplu si totusi elegant.
Atunci cand te gandesti la stilul French Country iti vor veni in memorie tente de culori vibrante, de la insoritele galbenuri la albastru si alburi cremoase.
Texturile sunt importante in acest curent. Vopseaua scorojita, fierul ruginit, bumbacul greu si lemnul de pin rustic adauga o impresie de vechi si stabilitate. Pentru a contrabalansa aceasta baza grea, ar trebui sa iti umpli camera cu perdele usoare albe, dantele si vaze cu flori.

Daca stilul French Country ti se pare prea rustic, poti opta pentru o varianta “rustic-light”. Acest trend incorporeaza obiecte rustice cu detalii confortabile, cum ar fi paturi, perne si covoare. Nu avem doar lemn dur, ci vopsit, ce incalzeste atmosfera si te face sa o iubesti. Este farmec oldies, in cea mai buna varianta!

dormitoare-cu-stil-011

dormitoare-cu-stil-02

dormitoare-cu-stil-03

dormitoare-cu-stil-04

dormitoare-cu-stil-05

Articole asemanatoare

  10 idei de design pentru dormitoare 10 idei de design pentru dormitoare

  Sunt putine cuvinte de adaugat despre acest post. Este pur si simplu o selectie de poze care ne-a impresionat si care poate aduce un strop de inspiratie in cazul in care ati ramas fara idei. Vom incerca... Continuare

  Un dormitor glamour, cu un design pop Un dormitor glamour, cu un design pop

  Setul de domitor din colectia Pop a firmei Altamoda, recunoscuta printre fanii mobilierului opulent si sic, este o solutie uimitoare de design interior, plina de stralucire si glamour. Toata mobila surprinde... Continuare

Comentarii

2 Raspunsuri la “Dormitoare cu stil”
 1. oana spune:

  foarte frumoase aceste dormitoare in stil french. dormitoare cu stil, simple si totusi elegante!

 2. alina spune:

  Aceste paturi se gasesc cumva si la noi? Ar fi superb un dormitor asha:).

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!