Untitled Document

Sofisticatul alb-negru

Daca iti este frica de prea multa culoare, aceste exemple te pot indruma spre o solutie de design pe care sa o iubesti. Umbrele neutre ale albului, de la puritate la tente crem, sunt punctate de pete dramatice de negru. Adauga tesaturi si texturi variate si astfel camera nu va parea niciodata prea scrobita sau prea rece.
Alege canapele si sofale albe cu saltele cu ciucuri sau acoperite cu paturi cusute manual ultra-moi. Mai pune si niste perne de plus cu modele alb-negru. Imprimeurile ce imita pielea zebrei sau a leopardului adauga un plus de dramatism interiorului.
Fotografiile fara varsta alb-negru, cum ar fi clasicul portret al lui Marilyn Monroe, adauga o nota sofisticata si eleganta. Vasele albe si accesoriile din email negru pot completa cu succes camera ta.
Combinatia de negru si alb nu trebuie sa fie plictisitoare. Poate fi la fel de colorata si vie ca tipatorul rosu sau albastru stralucitor.

sofisticatul-alb-negru-02
sofisticatul-alb-negru-01
sofisticatul-alb-negru-03
sofisticatul-alb-negru-04
sofisticatul-alb-negru-05

Articole asemanatoare

    Idei de design interior Idei de design interior

    Greg Natale Design este o firma australiana a carei experienta de-a lungul anilor este acum cunoscuta si apreciata in intreaga lume. Imaginile de mai jos sunt parte a unui proiect recent care imbratiseaza... Continuare

    Camere cu teme bizare Camere cu teme bizare

    Propeller Island Lodge din Berlin (Germania) este faimos pentru camerele sale tematice bizare. Hotelul are 45 de incaperi, fiecare cu un stil propriu, determinat de mobilierul unic. Unele dintre ele sunt... Continuare

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!