Untitled Document

Biroul tau de acasa

mai 25, 2009 de   2 Comentarii
Adaugat in Birou

Spatiul de birou de acasa nu trebuie sa insemne neaparat o incapere cu aceasta destinatie. Masa de scris poate fi un birou modern, un dulap in care este ascuns calculatorul sau chiar o piesa de mobilier vechi, clasica.

Birourile de campanie ofera stil, portabilitate si functionalitate. Acest tip de birou poate fi folosit cu succes in camerele de oaspeti sau chiar in sufragerii. El iti ofera un spatiu destinat scrisului, prevazut cu mici sertarase si rafturi unde iti poti depozita ustensilele de scris, agrafele si multe, multe altele. Este un loc minunat pentru a-ti scrie facturile sau sa lucrezi la laptop.

birou-de-campanie
Biroul-dulap este locul perfect de lucru, permitandu-ti sa ascunzi toate echipamentele de birou, dosarele si notitele dupa ce ai terminat. Acest tip de dulapuri este prevazut, de obicei, cu rafturi pentru tastatura, ce pot fi scoase usor, spatii pentru cabluri si tot felul de accesorii pentru computer. Sunt si spatii speciale pentru imprimante, harduri si monitoare, dar si rafturi pentru restul rechizitelor tale.

dulap-pentru-computer
Acest tip de birou clasic, cu capac rulant, este foarte practic si comod. Iti ofera o modalitate rapida de a-ti ascunde lucrurile dezordonate, iar dimensiunea lui se incadreaza si in spatii destul de stramte. De obicei are un raft special pentru scris, ce poate fi tras afara, rafturi si sertare.
Nu este creat pentru folosirea computerului, dar poate fi usor folosit pentru un laptop sau doar pentru scris.

roll-topSecretarul cu placa batanta iti permite un mod traditional si practic de depozitare, atunci cand vrei ca locul tau de lucru sa arate rapid ordonat. Capacul acestui birou devine rapid masa de scris, descoperind numeroase compartimente de depozitare, variat organizate. Este mic, compact si arata minunt intr-o sufragerie, camera de oaspeti si chiar in dormitor.
placa-batanta

Articole asemanatoare

    Biblioteca de acasa Biblioteca de acasa

    Daca esti un iubitor de carti sau un cititor vivace, cu siguranta de-a lungul timpului ai strans o colectie impresionanta de carti. Bibliotecile te ajuta sa iti organizezi volumele din colectie, sa poti... Continuare

Comentarii

2 Raspunsuri la “Biroul tau de acasa”
  1. lastop spune:

    Mie imi place primul birou. Imi place culoarea si ca nu ocupa mult spatiu. Pacat ca nu are si un scaun… Ce pret are?

  2. deco spune:

    Fotografiile anexate la articolele prezentate pe site sunt menite pentru a va da idei si inspiratie. Daca va place vreo piesa de mobilier, adresati-va unui atelier de mobila la comanda. Poate ca rezultatul nu va fi identic cu cel din fotografie dar ideea poate fi exploatata si adaptata cerintelor caminului dumneavoastra.

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!