Untitled Document

101 idei de transformari usor de facut pentru casa ta (II)

Micile transformari sunt cheia marilor schimbari.

11. Cumpara un album despre fotografii celebre. Ia o lama si taie-l. Linisteste-te, nu este o crima! Pune o duzina din paginile taiate in rame asortate, inexpresive si atarna-le pe perete in linie sau formand un patrat. Efectul te va lasa cu gura cascata!
foto-9

12. Adauga detalii arhitecturale camerei tale! Cumpara rame sculptate pe care sa le lipesti deasupra usilor tale de la sufragerie. Poti opta pentru variante din lemn sau din gips. Vor da un aer de eleganta unui decor clasic.

foto-10

13. Inlocuieste jumatate din fotografiile tale de familie cu unele noi. Aduna-le de peste tot din casa si grupeaza-le intr-un singur loc unde te poti bucura intr-adevar de ele.

foto-11

14. Cumpara o tava mare lacuita. Aduna toate maruntisurile de pe masuta de cafea si aranjeaza-le in aceasta tava. Rezultatul poate fi un aranjament interesant.

foto-12

15. Ia un set de paturi gemene si o noptiera. Aranjeaza-le in forma de L, cap la cap, cu noptiera in colt.

16. Cumpara-ti o masa mare rotunda, la cel mai mic pret, si o fata de masa cu un model deosebit. Foloseste-o ca spatiu de depozitare. Poti sa ascunzi dedesubt orice lucru ce iti prisoseste.
foto-13

17. Cumpara mai curand flori pentru masuta de la capul patului tau, decat pentru sufragerie. Doar cateva fire intr-o vaza mica. Doar pentru tine!

foto-14
18. Adauga o banca lunga la capatul patului tau. Va arata cu mult mai elegant. Poti sa pui pe ea o cutie din carton, imbracata in hartie marmorata, in care sa iti pastrezi scrisorile de dragoste din tinerete.

foto-15

19. Organizeaza o petrecere si vezi unde iti vor muta invitatii scaunele. Acest lucru ar trebui sa iti spuna ceva! Vezi daca poti pastra mobila in pozitiile in care ti-au aranjat-o ei.

20. Infrunta-ti frica de aranjamentele florale. Oricine poate sa aranjeze florile de acelasi tip, aceeasi culoare si la fel de lung taiate. Ce ar fi daca ai folosi de doua ori mai multe flori decat ai crede  initial ca incap in acelasi vas. Prea mult din lucrurile foarte bune este un principiu care se aplica cu succes la flori. Umple cat mai mult vasele mici!
foto-16

Articole asemanatoare

    10 idei pentru a-ti transforma peretii 10 idei pentru a-ti transforma peretii

    Colectii de albume de arta – Poti sa lasi o impresie grafica puternica, daca iti umpli un perete cu fotografii sau cu coperti de discuri vechi inramate. Liniile verticale albe pot separa spatiul... Continuare

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!