Untitled Document

Cina cu… carti

mai 29, 2009 de   1 Comentariu
Adaugat in Living room

Un apartament modern poate sa gazduiasca, cu succes, o colectie de antichitati si de obiecte de arta. Un look bogat si luxos poate fi obtinut cu ajutorul mobilierului, tesaturilor, culorii peretilor si obiectelor decorative, fara a reduce confortul.
Cel mai mare impact il pot avea bibliotecile solide, din lemn. Pot fi o pata intunecata a incaparii, in timp ce cartile adauga textura, miscare si culoare spatiului.
Draperiile completeaza interiorul, iar peretii pot fi vopsiti in culori calde si luminoase, pentru a compensa bogatia mobilierului si a crea o atmosfera cocheta.

cina-cu-carti-01
cina-cu-carti-02
cina-cu-carti-03
cina-cu-carti-04

Articole asemanatoare

  Cina in aer liber Cina in aer liber

  Fervoarea primaverii este in plinatatea fortelor. Vecinii fac gratare si fiecare se bucura de faptul ca in sfarsit poate sa stea afara, in aer liber. De ce sa nu creeam atunci un loc special unde sa servim... Continuare

  Culoarea anului 2010 – turcoaz Culoarea anului 2010 – turcoaz

  Anul acesta atunci cand ne vom gandi la cele mai in voga culori ne vom gandi la vacanta. Elegantul si fermecatorul turcoaz a fost selectat de designeri ca fiind culoarea anului. Dupa un an plind de pierderi... Continuare

Comentarii

Un raspuns la “Cina cu… carti”
 1. oana spune:

  foarte frumoase ideile… imi place a doua poza, pare asa o casa de vacanta, unde ar merge biblioteca si atmosfera de o cina linsitita :) .

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!