Untitled Document

Designul scarilor de interior

Scarile sunt detalii cu o anumita permanenta a designului de interior. Ele reprezinta o arie a casei pe care o data ce ai amenajat-o este foarte greu sa o modifici. Din acest motiv este bine sa te gandesti atent cu privire la ce ai nevoie pentru a selecta materialele, modelul si modul de contruire a scarii. Trebuie sa iei in calcul faptul ca indiferent de modificarile pe care le vei aduce caminului tau in timp, ele trebuie sa se integreze usor in ansamblu.

Scarile de interior pot avea pe langa aspectele functionale si trasaturi de design. Cel mai bun mod de a alege modelul lor este sa cauti cat mai multe exemple, sa analizezi modul in care au fost construite, cum sunt decorate, ce plan au si cum s-ar potrivi cu restul casei. In acest fel vei putea decide de la inceput daca scara va deveni o zona de atractie a caminului tau sau trebuie amplasata intr-un loc mai retras, pentru a fi folosita doar de membrii familiei.

Articole asemanatoare

    Modelul “zebra” in designul interior Modelul “zebra” in designul interior

    Pana acum, atunci cand auzeam de folosirea acestui model in decorarea caselor, ne gandeam automat la ceva extravagant. Ne-am obisnuit ca vedetele sa aloce milioane de dolari pentru a include acest print... Continuare

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!