Untitled Document

Idei de design interior

Greg Natale Design este o firma australiana a carei experienta de-a lungul anilor este acum cunoscuta si apreciata in intreaga lume. Imaginile de mai jos sunt parte a unui proiect recent care imbratiseaza stil, eleganta si diversitate.

Fiecare camera are cateva elemente de mobilier care ies in evidenta. In ciuda acestui fapt, imaginea de ansamblu a interioarelor ramane omogena si fiecare produs pare armonios asezat si la locul lui. Predomina alb si negru dar se poate observa, de asemenea, verde si uneori mov. Acest lucru aduce un twist proiectului si il face unic.

Articole asemanatoare

  Stiluri de design interior pentru 2010 Stiluri de design interior pentru 2010

  Modelele geometrice – sunt in continuare la moda. Dungile, octogoanele, impletiturile si modelele retro sunt in continuare folosite pe scala larga. Modelul “oaselor de hering” (un gen... Continuare

  Sofisticatul alb-negru Sofisticatul alb-negru

  Daca iti este frica de prea multa culoare, aceste exemple te pot indruma spre o solutie de design pe care sa o iubesti. Umbrele neutre ale albului, de la puritate la tente crem, sunt punctate de pete dramatice... Continuare

Comentarii

Un raspuns la “Idei de design interior”
 1. oana spune:

  foarte interesant contrastul negru-alb :) . de fiecare data cand sunt impreuna aceste culori iese ceva frumos si elegant.

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!