Untitled Document

10 idei pentru a-ti transforma peretii

 1. Colectii de albume de arta – Poti sa lasi o impresie grafica puternica, daca iti umpli un perete cu fotografii sau cu coperti de discuri vechi inramate. Liniile verticale albe pot separa spatiul intr-un mod eficient si sa ofere un contrast cu fundalul vopsit in culori puternice.
 2. Tapet multiculor – Alege modele moderne si culori variate, toate intr-un tapet. Incearca sa imbini pe acelasi perete diferite tonuri ale aceluiasi tip de tapet sau sa mergi pe variante florale, in special in dormitor.
 3. Cercuri pictate – Poti opta pentru rozuri pale si griuri delicate. De la cercuri de mici dimensiuni la cele gigantice, in cele mai fascinante culori, nimic nu te poate opri atunci cand vine vorba de a decora peretii!
 4. Panouri de expert – O alegere buna ar fi panourile in culori neutre, dar nu poti rata nici liniile fluorescente sau umbrele cu impact subtil.
 5. Colaj creativ din faianta – Pentru a improspata o baie traditionala sau bucataria poti crea o imagine unica daca amesteci piese de faianta vechi, in variate culori si modele. Alege nuante si tonuri care sa se asorteze, astfel incat ansamblul sa nu fie prea obositor.
 6. Picteaza borduri geometrice – Liniile arhitecturale desenate pe pereti pot sa aduca tente elegante interioarelor. Poti sa folosesti piese de mobilier ca si puncte de plecare.
 7. Tapet cu textura delicata – Hartia de tapet moderna poate imita acum cele mai variate suprafete. O alegere ar fi un tapet care sa imite lemnul, pentru un mod usor de a adauga caldura naturala camerei, fara a apela la lambriuri scumpe.
 8. Modernizeaza mozaicurile albe din ceramica – Transforma un mozaic alb, tern, adaugand ceramica cu design geometric. O idee ar fi sa folosesti si mobilier cu acelasi model.
 9. Borduri elegante pictate – Aceste detalii arhitecturale pot sa ofere contrast oricarui interior.
 10. Modele din panouri franjurate – Poti sa optezi pentru un model in trei dimensiuni, traforat, din panouri. Foloseste o culoare de fundal aprinsa si vei obtine o adevarata dantelarie.

Articole asemanatoare

  Tapetul pentru interioare clasice Tapetul pentru interioare clasice

  Personal, mie nu imi place un perete alb. Prefer sa adaug culoare si viata unui zid prin aplicarea unui tapet… cu personalitate. Iata cateva idei de tapet care se potrivesc de minune cu interiorele... Continuare

Comentarii

Un raspuns la “10 idei pentru a-ti transforma peretii”
 1. oana spune:

  idei interesante si pbb ca nu ar costa asa mult, cel mai mult mi au placut care contineau culori mai inchise :) !

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!