Untitled Document

Conceptul “Matroshka” pentru spatii mici si compacte

noiembrie 2, 2009 de   4 Comentarii
Adaugat in Mobilier, Prima pagina, Sfaturi si idei

“Matroschka” inseamna “bunica” in limba rusa si a intrat in limbajul international ca nume pentru papusile din lemn ce intra una in alta. Respectand principiul spatiului ascuns in papusi, “Matroshka” are un potential imens in a revolutiona modul de depozitare si de a maximiza calitatea vietii, in special in apartamentele mici, din prefabricate. Precum la papusi, posibilitatile de depozitare “tasnesc” afara la Matroshka.

Acest concept este ideal pentru cei care iubesc spatiile de locuit compacte. Putem reduce totul la 4 metri patrati care adapostesc o biblioteca, un pat dublu, o canapea, o masa, patru scaune, un birou, un dulap si numeroase spatii de depozitare. Grupul tinta pentru acest gen de mobilier este format din oamenii care locuiesc in cartierele supraglomerate, in special pentru studenti, locuitorii marilor orase… Poate fi folosit si in locuintele mai mari, pentru a maximiza spatiul camerei de oaspeti, camerei copiilor sau biroului.

Articole asemanatoare

Comentarii

4 Raspunsuri la “Conceptul “Matroshka” pentru spatii mici si compacte”
 1. oana spune:

  foarte frumos acest concept “Matroshka”,chiar mi se par foarte utile aceste idei.

 2. potol spune:

  interesant, dar de unde ati scos numele asta stalcit? bunica in ruseste e babushka; papusile matrioshka, astea care ies una din alta, sunt alta mancare de peste. matroshka!!!!???

 3. deco spune:

  Nu am inventat noi acest concept (desi ne-am fi dorit) ci doar l-am prezentat iar pentru exemplificare… http://www.matroshka.se

 4. Flavia spune:

  E absolut superb:X:X:X!!!

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!