Untitled Document

Sursa de inspiratie

Atunci cand pornesti un proiect  care include amenajari interioare,  nu trebuie sa iti lipseasca  sursele de inspiratie. Incearca sa  vezi ce au facut altii inaintea  ta! Original, nu inseamna  intotdeauna si sic!
Pentru a te ajuta, te sfatuim sa  intri pe blogul www.amenajari-interioare.blogspot.com. Poti gasi aici idei originale  ale unor specialisti in amenajari  interioare.
Mai mult, in cazul in  care vrei sa iti promovezi  propriile proiecte, acest site iti  va permite sa le postezi on-line  si astfel sa ajungi la clientii  interesati de lucrarile tale. Mult  succes!

Articole asemanatoare

  Perne… de piatra Perne… de piatra

  Create de Stephanie Marin in 2004, pernele de piatra sunt fabricate din lana 100%. Interiorul este umplut cu fibre din polisilicon hipoalergenic. Pernele pot forma adevarate canapele in functie de inspiratia... Continuare

  “Gradini” interioare “Gradini” interioare

  Nu exista nici un alt mod mai ieftin de a aduce prospetime unei camere, decat amplasarea unor ghivece cu plante in interior. Pe langa faptul ca infrumuseteaza incaperile, plantele improspateaza aerul... Continuare

Comentarii

Un raspuns la “Sursa de inspiratie”
 1. lastop spune:

  k, mersi pt link. aici e important sa ai surse de inspiratie.

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!