Untitled Document

Afise ce pot adauga stil incaperilor

Tablourile sau afisele pe care le postezi pe perete pot sa influenteze atmosfera incaperii. In magazine se gaseste acum o gama foarte variata de astfel de obiecte de decor, iar in cazul in care ai facut o pasiune pentru o anumita fotografie poti sa soliciti unei firme de printuri de mari dimensiuni sa ti-o transforme intr-un panou decorativ.
O imagine atarnata pe un perete altfel gol poate arata de multe ori ca fiind cumva rupta din context. Cea mai buna idee este de a amplasa aceste imagini deasupra unor canapele, mese, seminee sau altor piese de mobilier, care sa ii permita o ancorare vizuala mai buna. In plus, nu uitati ca posterele mari pot sa completeze peretii albi!

Articole asemanatoare

  Arta oglinzilor Arta oglinzilor

  Oglinzile sunt accesorii de baza intr-o locuinta, extrem de necesare. Chiar daca alegi sa le amplasezi in hol, in camera copilului sau in baie, adaugarea lor va conferi frumusete incaperii si va da impresia... Continuare

  “Gradini” interioare “Gradini” interioare

  Nu exista nici un alt mod mai ieftin de a aduce prospetime unei camere, decat amplasarea unor ghivece cu plante in interior. Pe langa faptul ca infrumuseteaza incaperile, plantele improspateaza aerul... Continuare

Comentarii

2 Raspunsuri la “Afise ce pot adauga stil incaperilor”
 1. oana spune:

  imi place mult afisul cu cei de beatles. este interesant un afis gigantic cu trupa pereferata! sa te trezesti si sa ii vezi pe cei carora le iubesti muzica.sau ai crescut cu muzica lor.

 2. alex spune:

  vreau sa imi cumpar si eu un tablou cum fac

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!