Untitled Document

Camere cu teme bizare

Propeller Island Lodge din Berlin (Germania) este faimos pentru camerele sale tematice bizare. Hotelul are 45 de incaperi, fiecare cu un stil propriu, determinat de mobilierul unic. Unele dintre ele sunt frumoase, altele sunt ciudate. Toate camerele au fost create de designerul Lars Stroschen.

 1. Camera portocalie. Intelegi ce vreau sa spun? Aceasta camera face parte din zona privata a artistului. El considera ca tonurile pure de portocaliu si mobilierul minimalist sunt o adevarata sursa de relaxare. Este ideala pentru cei care iubesc  soarele!
 2. Camera simbolurilor. Creata in intregime din panouri de lemn, aceasta incinta alb si negru incita imaginatia si te invita sa descoperi semnificatia acestor simboluri. Sunt in total 300 de astfel de semne, care garanteaza ca vei avea la ce sa te gandesti, din plin.
 3. Camera norilor. O incapere luminoasa si minimalista, care permite oricui sa se relaxeze, cu doua mari postere pe pereti reprezentand nori.
 4. Camera oglinzilor. Ar putea fi distractiv sa te odihnesti intr-o incapere ce preia forma unui diamant. Parca ai fi in mijlocul unui caleidoscop. Foarte sexi!
 5. Camera “impachetata”. O camera tubulara cu trei paturi asezate pe trei nivele. Podeaua este ascendenta si de-a lungul ei este montat chiar si un sistem de bare inclinate. Exact ca in mina. Nu au si un lift intr-un coltisor?!
 6. Camera albastra. Patul este inconjurat de un fundal exclusiv in albastru, cu oglinzi si draperii grele. Initial incaperea era numita “Sala oglinzilor”. Este una dintre primele camere tematice ale hotelului.
 7. Camera cu fundul in sus. Ti se pare ceva ciudat la ea? Da, toata mobila este montata cu capul in jos! Vei dormi in niste cutii confortabile, montate in podea. Suprarealistic! Este singura camera cu patru paturi a hotelului.
 8. Libertate! O celula de inchisoare prietenoasa, cu o gaura in perete. Toaleta este montata in camera, exact ca in inchisorile adevarate. Ce este diferit? Daca vrei sa stai aici, este chiar confortabil. Libertatea te asteapta pe balconul protejat de un parasolar.
 9. Camera bunicii. Dusul si toaleta sunt ascunse in dulapul bunicii, dar asta nu inseamna ca vei ramane fara spatiu de depozitare. Alte rafturi sunt montate in mijlocul camerei. Patul este extrem de vechi, la fel cu tot ce vei gasi aici.
 10. Chicken Curry. Aceasta este o camera de inspiratie indiana. Exceptional de luminoasa si… goala, ar putea fi folosita cu succes ca studio fotografic. Patul este localizat sub podea, ascuns de o usa ca de garaj.
 11. Cubul spatial. Sa dormim impreuna sau in paturi separate? Poti alege oricare varianta si sa cobori sau sa ridici bariera luminoasa dintre paturi. Totul este cufundat intr-o lumina mistica albastra.
 12. Medi-Terra. O combinatie intre piatra dura a unui zid si restul camerei de un albastru viu. Te simti parca esti in vizita intr-un sat mediteranean. Camera este destul de confortabila si este destinata unui singur turist. Patul este inconjurat de un zid din trunchiuri de copac. Un confort rustic cu stil sudist, printre fotografii cu flori.

Articole asemanatoare

  Idei de design interior Idei de design interior

  Greg Natale Design este o firma australiana a carei experienta de-a lungul anilor este acum cunoscuta si apreciata in intreaga lume. Imaginile de mai jos sunt parte a unui proiect recent care imbratiseaza... Continuare

  Unora la place… hot! Unora la place… hot!

  Ofera baii tale personalitate! Aceasta este o camera in care oaspetii tai cu siguranta vor intra, asa ca impresioneaza-i cu cromatica aleasa. Holurile si baile sunt alegeri bune pentru a experimenta cu... Continuare

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!