Untitled Document

Idei de folosire a spatiului de sub scari

ianuarie 27, 2010 de   Adauga comentariu
Adaugat in Anexe, Prima pagina, Sfaturi si idei

Ce poti sa faci cu acel gol care se formeaza sub scari? Este o intrebare pe care si-o pun multi oameni si tocmai de aceea raspunsurile sunt foarte variate si ingenioase. Va oferim o larga varietate de solutii. Puteti amenaja sub scari biblioteci, sertare, rafturi de depozitare sau chiar locuri de citit intime.

Daca nu sunteti ahtiati dupa citit, puteti opta pentru amplasarea unor rafturi  pentru sticlele de bauturi sau chiar pentru un mic bar. Daca aveti destul loc, puteti sa transformati spatiul de sub scari intr-un birou.

O incercare mai aventuroasa este de a-ti transforma spatiul de sub scara in baie sau in camera pentru copii. Cu siguranta nu doar Harry Potter doarme sub scari!
O alta abordare este de a monta in spatiul decupat sub scari aparatele electrocasnice. O varianta originala este de a folosi spatiul pentru a monta un semineu, un acvariu sau un sistem TV-video.

Articole asemanatoare

    Biblioteca de acasa Biblioteca de acasa

    Daca esti un iubitor de carti sau un cititor vivace, cu siguranta de-a lungul timpului ai strans o colectie impresionanta de carti. Bibliotecile te ajuta sa iti organizezi volumele din colectie, sa poti... Continuare

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!