Untitled Document

Holul de la intrare – idei de decorare si design

Holul de intrare este cartea de vizita a casei tale. De multe ori, insa, acest spatiu este ignorat atunci cand se face decorarea casei si astfel ramane doar un simplu loc de trecere. Trebuie sa nu uiti faptul ca invitatii tai vor avea primele impresii asupra caminului tau aici, in holul de la intrare, si, mai important, ca este locul care te intampina ori de cate ori intri in casa, dupa o zi de munca obositoare.

Iata cateva idei de decorare a acestui spatiu:

 1. Poti sa vopsesti peretii holului in culori diferite fata de camerele adiacente. Culorile calde pot fi foarte primitoare.
 2. Este indicat sa folosesti lumini cu intensitate ajustabila. Cu toate ca holul trebuie sa fie bine luminat, cu siguranta nu doresti sa fi orbit de cum intri pe usa. Daca vrei ceva cu mare impact, poti sa alegi un candelabru. Ia in calcul cat de limitat este spatiul atunci cand alegi sursele de lumina.
 3. Atarna o oglinda in hol pentru a pune in valoare anumite detalii atractive de pe peretele opus si pentru a da impresia de mai mult spatiu.
 4. Poti, de asemenea, sa amplasezi pe pereti o galerie de lucrari de arta, fotografii sau rafturi cu mici sculpturi. Pe masa din hol poti sa asezi un mic bust din bronz. Va fi de mare efect!
 5. Pentru a aduce la viata incaperea, poti sa optezi pentru plante de interior. Ar fi bine sa alegi niste plante inalte, care sa nu ocupe mult spatiu din podea.

Articole asemanatoare

  10 idei pentru a-ti transforma peretii 10 idei pentru a-ti transforma peretii

  Colectii de albume de arta – Poti sa lasi o impresie grafica puternica, daca iti umpli un perete cu fotografii sau cu coperti de discuri vechi inramate. Liniile verticale albe pot separa spatiul... Continuare

Comentarii

Un raspuns la “Holul de la intrare – idei de decorare si design”
 1. 4interior spune:

  Am observat in toate casele pe unde am mers, ca holurile sunt cele mai neglijate. Fie au disparut si intram direct in living, ceea ce nu mi se pare foarte ok, fie sunt niste zone intesate de haine, genti si pantofi si mai stiu eu ce obiecte pe care nu avem unde sa le depozitam.

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!