Untitled Document

Lasati fotografiile sa vorbeasca

februarie 10, 2010 de   Adauga comentariu
Adaugat in Decoratiuni interioare, Prima pagina

Decorul din casele noastre spune multe despre cine suntem.  Fiecare coltisor din casa noastra poarta amprenta noastra.  Oglinzile, covoarele, mobilierul si tablourile pe panza canvas contribuie la crearea unei ambiante ce reflecta bunul gust si preferintele proprietarilor.

Arta pe panza este un concept unic, care da un aspect cu adevarat carismatic fotografiilor dumneavoastra. Transformarea pozelor in tablou pe panza este foarte populara in aceasta perioada.  Va puteti impresiona oaspetii cu adevarate opere de arta sau pur si simplu sa va decorati casa in stilul si personalitatea dvs..  Spre deosebire de alte obiecte de decor, tablourile personalizate exprima emotii si idei prin intermediul imaginilor alese de tine.

In cazul in care v-am trezit interesul pentru tablouri personalizate pe panza, vizitati www.tablouri-digitale.ro . Puteti obtine tablouri personalizate in diferite marimi si stiluri, gata de montat pe perete.

Articole asemanatoare

    Afise ce pot adauga stil incaperilor Afise ce pot adauga stil incaperilor

    Tablourile sau afisele pe care le postezi pe perete pot sa influenteze atmosfera incaperii. In magazine se gaseste acum o gama foarte variata de astfel de obiecte de decor, iar in cazul in care ai facut... Continuare

    Cum sa faci o pictura murala Cum sa faci o pictura murala

    Vrei sa ai un dormitor original, personalizat? Pictura murala poate fi o idee minunata. Crezi ca este dificil sa obtii un astfel de decor, ca trebuie sa apelezi la un pictor profesionist? Nici pe departe.... Continuare

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!