Untitled Document

101 idei de transformari usor de facut pentru casa ta (III)

21. Ia o banca alba de gradina si vopseste-o in culoarea florilor tale favorite.

22. Foloseste un covor adevarat si nu unul special pentru baie in fata chiuvetei tale. Se va potrivi perfect!

23. Rearanjeaza-ti sufrageria. In los sa folosesti o singura arie de odihna mare, in mijlocul incaperii, sparge-o in doua mai mici, cu locuri de relazare comode si cochete.

24. Cumpara-ti tapetul pe care intotdeauna l-ai dorit in secret, dar te-ai temut sa il iei pentru ca modelul este prea extravagant. Aplica-l numai pe peretele din spatele patului tau, ca un spatar, sau tapeteaza doar tavanul daca incaperea este mica, iar culoarea tapetului este deschisa.

25. Daca ai o biblioteca plina varf de carti, indeparteaza volumele de pe un singur raft si foloseste-l asa cum ai aranja o vitrina.

26. In afara sezonului de iarna, depoziteaza resturile de lemn in semineu, intr-un aranjament plin de arta!

27. In loc sa cumperi o singura perdea de dus, cumpara doua. O sa iubesti faldurile mai dese si podeaua va ramane mereu uscata.

28. Cartile pot deveni obiecte decorative. Aranjeaza-le pe rafturile bibliotecii in functie de culoarea copertilor si vei da nastere unui efect minunat.

29. Deschide-ti cartea de pe masuta! In loc sa ii expui doar coperta, las-o larg deschisa, acoperind mai toata suprafata.

30. Cumpara o harta mare, un poster sau un print si taie-l in parti egale. Inrameaza fiecare sectiune in parte si refa imaginea atunci cand le pui pe perete.

Articole asemanatoare

    Decoratiuni de Craciun pentru dormitor Decoratiuni de Craciun pentru dormitor

    Pastrand traditia, cei de la Pottery Barn ne uimesc din nou cu aceasta colectie de asternuturi pentru pat special concepute de Craciun. Colectia lor de decoratiuni pentru dormitor este interesanta si... Continuare

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!