Untitled Document

Decoratiuni interioare cu bambus si ratan!

februarie 21, 2010 de   Adauga comentariu
Adaugat in Decoratiuni interioare, Prima pagina

Daca vrei sa iti decorezi casa sau o incapere intr-un mod elegant si nu stii ce sa alegi, opteaza pentru bambus si ratan. Acestea sunt doua produse ecologice, care pot fi gasite in diferite forme si nu sunt foarte scumpe. De cele mai multe ori sunt folosite pentru mobilarea gradinilor, dar pot fi folosite cu succes si in interioare. Din cele mai vechi timpuri bambusul a fost folosit pentru arta tribala, iar acum apare in decorarea locuintelor si birourilor. Poti folosi betele de bambus si ratan pentru un nou design al casei tale.

Bambusul are multiple utilizari. Pe langa faptul ca este un bun material de constructii, el poate fi folosit si pentru mobilier. Din el se fac scaune, mese, draperii cu margele, tapiterii pentru pereti, storuri pentru geamuri si multe alte obiecte decorative.

Un efect deosebit poate fi obtinut montand jaluzele din bambus la geamuri. Ele au un efect termic si dau un aer exotic oricarei camere. Aceste storuri ne feresc vara de caldura si mentin temperatura iarna. De asemenea, sunt un bun izolator fonic fata de zgomotul de afara. Sunt potrivite pentru dormitoare, dar si pentru bai. Din bambus se pot face paravane care sa desparta incaperile si care dau un aer exotic.

Ratanul este similar cu bambusul, avand forma unor nuiele, dar de data aceasta are maduva, nu este gol in interior. Mladitele de ratan sunt mai solide si mai durabile. Ele sunt folosite pentru mobila si cosuri. De cele mai multe ori mobilierul din ratan este insotit de pernite si aici poti sa dai dovada de inventivitate atunci cand alegi culorile si tesaturile. Opteaza pentru modele de mobilier elegante si clasice, vopsite in nuante lemnoase.

Articole asemanatoare

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!