Untitled Document

Privind in sus! Un tavan care ne inspira

februarie 25, 2010 de   Adauga comentariu
Adaugat in Amenajari interioare, Prima pagina

Incaperi inalte, care depasesc nivelul a doua etaje, lumini care accentueaza reflectiile unor panouri albe, grinzi din lemn, care pot sa dea un aspect de catedrala unei incaperi… Iata cateva idei de amenajare a tavanului, ce trebuie sa completeze perfect camerele. Pentru o incapere cu un tavan inalt, o solutie ar fi folosirea unor ferestre decorative amplasate cat mai sus posibil, cu rame din acelasi material lemnos ca si podele, astfel incat sa existe o coeziune. Totul trebuie sa dea impresia de plutire!

O alta idee este amplasarea unui ventilator, care poate da o ambianta luxoasa, cu acente tropicale, de vacanta. Intr-un dormitor merg si modelele desenate deasupra patului, care completeaza un decor luxuriant la care poti adauga covoare groase pe podele si numeroase perne.

O incapere alba, formala, poate fi infrumusetata prin amplasarea unor stinghii lemnoase, preferabil de culoarea parchetului, care sa delimiteze peretii de tavan. Luminile pot accentua prin straluciri moi grinzile lustruite, dand un aspect satinat. Un astfel de decor elegant poate fi completat cu un mobilier tapitat, acoperit cu plus si tesaturi in nuanta fildesului.

Articole asemanatoare

    Biblioteca de acasa Biblioteca de acasa

    Daca esti un iubitor de carti sau un cititor vivace, cu siguranta de-a lungul timpului ai strans o colectie impresionanta de carti. Bibliotecile te ajuta sa iti organizezi volumele din colectie, sa poti... Continuare

    Arta oglinzilor Arta oglinzilor

    Oglinzile sunt accesorii de baza intr-o locuinta, extrem de necesare. Chiar daca alegi sa le amplasezi in hol, in camera copilului sau in baie, adaugarea lor va conferi frumusete incaperii si va da impresia... Continuare

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!