Untitled Document

Sa decoram in stilul cafenelelor franceze!

Iti place atmosfera romantica a cafenelelor pariziene? Incearca aceste idei de decoratiuni interioare care te vor ajuta sa adaugi aroma franceza in locuinta ta!

  1. Plantele - Foloseste iedera cataratoare, ghivece din ceramica, muscate care se revarsa din jardiniere!
  2. Mesele si scaunele de bistro – Fie ca sunt albe sau negre, din lemn sau metal, ele sunt create pentru 2-4 persoane.
  3. Obiectele de arta – Poti sa alegi o tabla neagra de meniu, pe care sa scrii, cu o caligrafie frumoasa, cuvinte in franceza. Cel mai simplu este sa pui o rama unei table obisnuite, nu foarte mare! Poti sa o atarni de perete sau sa o asezi pe un sevalet cu trei picioare. Pentru un plus de accent, foloseste creta colorata!
  4. Aparatoare de soare – Pentru a crea un decor asemeni cafenelelor pariziene, fara a face mari schimbari, cumpara o umbrela de soare. Fie ca o pui pe teresa sau chiar in interior, ea va fi un element plin de dramatism in decorul casei tale.
  5. Lampi sau sfesnice - Pentru o atmosfera romantica, lumanarile sunt esentiale. Ele pot decora masa sau o policioara. Daca alegi lampile, lampadarele ar trebui sa fie de culori inchise si sa fie brodate cu margele.
  6. Arta pentru pereti – cafea si mancare! Care este cel mai bun mod de a introduce stilul unei cafenele intr-o locuinta? Folosirea artei “alimentare” pentru decorarea peretilor. Cafeaua, laptele, expreso in obiecte de arta sau in postere pot fi expuse astfel incat sa fie asortate cu paleta cromatica a locuintei tale. O alta idee este de a folosi elemente decorative ce amintesc de Paris.

Adaugand aceste detalii poti sa retraiesti atmosfera vestitelor cafenele chiar in caminul tau.

Articole asemanatoare

    Afise ce pot adauga stil incaperilor Afise ce pot adauga stil incaperilor

    Tablourile sau afisele pe care le postezi pe perete pot sa influenteze atmosfera incaperii. In magazine se gaseste acum o gama foarte variata de astfel de obiecte de decor, iar in cazul in care ai facut... Continuare

...tu ce parere ai? Adauga un comentariu!